Retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Jammer, maar dat kan gebeuren! Uiteraard doen we ons uiterste best om alsnog een tevreden klant van u te maken door met een passende oplossing te komen. U kunt uw bestelde producten binnen 14 dagen naar ons terugzenden. U kunt hierbij kiezen voor een vervangend product, of voor teruggave van het aankoopbedrag.

Schade of past het ontvangen product niet op uw toestel?

De producten van navi-world.nl worden zorgvuldig verpakt en gecontroleerd. Toch kan het voorkomen dat u een product niet in goede staat of dat u een verkeerd product ontvangt. Als dit gebeurt, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@navi-world.nl , voeg daarbij ook een foto indien mogelijk . WhatsAppen mag natuurlijk ook, dat kunt u doen naar het nummer: (06) 87 23 94 36.

Uw bericht wordt snel beantwoord. 

 

ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Naviworld reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten binnen 7 dagen. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht.

 

RETOURNEREN:

Wilt u zelf de gehele bestelling retourneren? Dat mag, u kunt binnen 14 dagen zonder enige opgave van reden uw bestelling naar ons terugsturen. Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u (onbeschadigd en ongebruikt) terug te sturen naar onderstaand retouradres. Naviworld zal de gehele aankoopsom inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten binnen 7 dagen (Geldt alleen voor Nederlandse zendingen). De verzendkosten voor het retourneren zijn dan wel voor uw rekening. Indien u uw bestelling terugstuurt raden wij u aan om te kiezen voor service bij PostNL. De verzendkosten bedragen daar voor een standaard pakketje 6,95 euro en daarbij ontvangt u netjes een track&trace code om het pakket te kunnen traceren. Bewaar uw bonnetjes dus goed!

 

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Wij adviseren om bij retournering te kiezen voor de pakketpost van PostNL. Voor verzending van een pakket tot 10 kg (met Track & Trace) betaalt u  € 6,95 euro. Voor meer informatie over de PostNL tarieven en ONLINE frankeren klikt u hier..

 

Voorwaarden retourneren

  • U draagt het risico van de retourzending in het geval deze zoek raakt.
  • De producten worden binnen de zichttermijn van 14 dagen geretourneerd, dit gaat in op de dag van ontvangen pakket.
  • Het artikel bevindt zich in originele staat en of verpakking en bevat geen gebruiksporen en is verder niet beschadigd. Indien artikel beschadigd bij ons aankomt worden hiervoor kosten doorberekend aan de klant. 
  • Bijgesloten retourformulier volledig ingevuld!
  • Download hier de RETOURFORMULIER en voeg bij de pakket

 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar Europees ODER platform.

 

Retouradres:

Zorg ervoor dat de retourzending voldoende frankeert en bewaar de track&trace code altijd. Verstuur deze naar onderstaand adres:

Navi-world.nl

Anna Blamanhof 7

1962 HK  Heemskerk

( Let op: wij hebben GEEN bezoek of afhaal adres.)

 

Heeft u nog vragen?

Telefoon: +31 (0) 6 87 23 94 36
E-mail:
info@navi-world.nl

© 2010 - 2024 Navi-world.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel