Verzending en bezorging

PRIJZEN

Alle op de site genoemde prijzen voor producten of diensten zijn inclusief BTW.

BEZORGEN

In Nederland versturen wij al onze pakketten met Post NL. Uw bestelling wordt 2 keer aangeboden en daarna op het dichtsbijzijnde postkantoor afgegeven.

 

LEVERINGSTERMIJN

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Uw bestelling wordt na opdrachtbevestiging altijd binnen 3 werkdagen geleverd. Tenzij er feestdagen/weekend tussen zit of anders is afgesproken of vermeld).

Als uw bestelling is verstuurd, ontvangt u van ons een e-mail met een bevestiging van de verzending. Binnen Nederland kunt u dan uw bestelling de volgende werkdag in huis verwachten. Bestellingen die internationaal zijn duren paar dagen langer.

Het kan af en toe voorkomen dat het door u bestelde product speciaal besteld moet worden, of niet op voorrraad is. In dat geval kan het soms 1 tot 2 weken duren voordat uw bestelling wordt geleverd. Wij houden bij deze opties altijd contact met u.

 

VERZENDKOSTEN NEDERLAND

Hoeveel verzendkosten worden berekend?

De kosten voor pakketjes bedragen € 6,99. De verzendkosten verschijnen tijdens het bestelproces duidelijk in beeld zodat u weet wat het totaal af te rekenen bedrag wordt. 

NEDERLAND: BIJ BESTELLINGEN BOVEN 150 EURO REKEN WIJ GEEN VERZENDKOSTEN!

 

VERZENDKOSTEN BELGIE

Hoeveel verzendkosten worden berekend?

De kosten voor alle bestellingen naar Belgie bedragen € 9,99. De verzendkosten verschijnen tijdens het bestelproces duidelijk in beeld zodat u weet wat het totaal af te rekenen bedrag wordt. 

 

OP EEN ANDER ADRES LEVEREN

Kan ik een bestelling op een ander adres laten afleveren?

Ja, dat kan. U kunt bij uw bestelling een bezorgadres invoeren. Dat kan bijvoorbeeld ook uw werkadres zijn als dat u beter uitkomt. Zo blijft het winkelen bij navi-world.nl leuk. Ook kunt u ervoor kiezen om een pakket af te leveren bij een dichtsbijzijnde afhaallocatie zodat u later na uw werk bijvoorbeeld uw pakket kan komen ophalen.

Wat gebeurt er als ik tijdens de aflevering niet thuis ben?

Mocht PostNL er niet in slagen het pakket aan u of uw buren te overhandigen, dan wordt het pakket automatisch drie weken voor u op het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt bewaard. Uiteraard ontvangt u hiervan een melding van PostNL in uw brievenbus. Hiermee kunt u uw pakketje af halen bij het postkantoor of servicepunt op een moment dat het u schikt. Zendingen die door de brievenbus passen zijn altijd terug te vinden in uw brievenbus.

 

AFHALEN

Kan ik mijn bestelling zelf afhalen?

Helaas hebben wij geen afhaal adres. 

 

BUITENLAND

Kan ik ook bestellen als ik buiten Nederland woon?

Ja, dat kan. U kunt gewoon bestellen en wij verzenden binnen Europa. Verzendkosten verschillen per land. Mocht tijdens het bestellen uw bestemming niet in de lijst staan, neem dan contact met ons op en wij zorgen voor het juiste verzendtarief. Zie contact

© 2010 - 2024 Navi-world.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel