Blog

Welkom in blog van www.navi-world.nl. Ik zal mijn even voorstellen, mijn naam is André en ik ben eigenaar van dit geweldige webshop met accessoires voor GSM en GPS toestellen. Het is mijn passie om met nieuwste gadgets te werken op het gebied van smartphones en navigatie apparatuur. Ik vind het vooral leuk om daarvoor juiste en nieuwste accessoires te vinden op de markt en deze aan mijn klanten te kunnen aanbieden in dit webshop. Ook maak ik eigen combinaties van telefoonhouders en navigatiesteunen om zo een nieuw en relevante product te kunnen aanbieden aan onze klanten. Wij hebben jarenlang een fisieke winkel gehad en hebben altijd naar onze klant geluisterd. Zo weten wij wat een klant echt nodig hebt. En door een relevante product te kunnen samenstellen onderscheid Navi-world.nl zich van andere webshops.

In mijn blog vind u handige tips voor smartphones en navigatiesystemen maar ook de nieuwste producten van Naviworld. Lees meer hieronder..  

Sorteer op
  • TomTom Reset
    TomTom Reset

    TomTom gaat niet meer aan? Indien uw tomtom go one via start navigatiesysteem niet meer aan wilt dan kan het een probleem aanduiden op een slechte verouderde accu of een vastgelopen navigatie. Nieuwe tomtom batterij bestel je…

© 2010 - 2024 Navi-world.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel